Scherp Inzicht

Ervaringen

Filter op:
ERVARING | Energiemanagement | Peter de Jong

Kees Tetteroo · 18/10/2017

Aubergineteler Peter de Jong optimaliseert zijn energiemanagement en -strategie met kennis en slimme producten van AgroEnergy.

ERVARING | EnergieReductieplan | Maurice vd Hoorn

Janine Meester · 18/09/2017

Maurice heeft met het EnergieReductieplan inzicht in hoe hij de installaties het beste kan aansturen op warmte- en koudevraag én op prijs. Zo realiseert Maurice nu minimaal 20% lager elektriciteitsverbruik dan voorheen.

ERVARING | BiedOptimaal | Jan van Marrewijk

Kees Tetteroo · 17/05/2017

BiedOptimaal stelt elke dag de optimale APX-bieding voor, die u indien gewenst automatisch kan laten uitvoeren. Jan van Marrewijk vertelt in deze aflevering van Doe maar Duurzaam over zijn ervaring met BiedOptimaal.

ERVARING | EnergieRadar | Peter van de Werken

Luuk van den Brandt · 12/05/2017

Slimmer energie inkopen? Emotie uit en EnergieRadar aan! Lisianthusteler Peter van Werken uit Zaltbommel maakt sinds 2016 gebruik van EnergieRadar. “Omdat de energiemarkt ondoorzichtig en complex is, zocht ik nog meer houvast; die biedt EnergieRadar mij.”

ERVARING | BiedOptimaal | EnergieSpecialist

Tom van Dijk · 20/04/2017

BiedOptimaal stelt elke dag de optimale APX-bieding voor, die u indien gewenst automatisch kan laten uitvoeren. Daarnaast kijkt er altijd één van onze EnergieSpecialisten mee. Jaco den Bakker van Padland vertelt over deze samenwerking.

ERVARING | BiedOptimaal | Cluster Lingezegen

Robert Meijer · 19/04/2017

Lingezegen is een energiecluster dat streeft naar 100% duurzaamheid in 2025. Meerdere tuinders in dit cluster maken daarvoor gebruik van BiedOptimaal.

ERVARING | EnergieRadar | Frank van der Voordt

Janine Meester · 04/04/2017

Frank van der Voordt maakt vanaf de introductie gebruik van EnergieRadar. EnergieRadar helpt hem bij het vaststellen en uitvoeren van zijn energiestrategie en het optimaliseren van de energiekosten.

ERVARING | BiedOptimaal | Ivo Jansen

Co ten Wolde · 03/04/2017

“Ik ben blij dat ik heb meegewerkt aan de ontwikkeling van BiedOptimaal. Al was het alleen al omdat ik er vroeg bij was. Want iedere dag dat ik BiedOptimaal gebruik, levert me geld op.”

ERVARING | BiedOptimaal | Arie Jongeleen

Kees Tetteroo ·

BiedOptimaal: het meeste rendement uit je energie-installaties.

ERVARING | BiedOptimaal | Jaco den Bakker

Tom van Dijk ·

Dankzij BiedOptimaal weet ik nu zeker dat ik het maximale uit mijn APX-biedingen haal, vertelt komkommerteler Jaco den Bakker van Padland uit Brielle.

ERVARING | EnergieRadar | Arie van de Groep

Robert Meijer · 13/09/2016

“EnergieRadar houdt voor ons de gasmarkt in de gaten, dat geeft rust.” EnergieRadar helpt glastuinders bij de lange termijn in- en verkoop van energie.

ERVARING | BiedOptimaal | Peter de Jong

Kees Tetteroo · 02/02/2016

Ook toen ik op vakantie was bleef BiedOptimaal de boel in goede banen leiden.