Scherp Inzicht

Ervaringen

Filter op:
ERVARING | Service | Fuerte

Marjolein de Vries · 11/12/2017

Menno van Fuerte vertelt: “Niet alleen het energie verbruik weten ze, maar ze kunnen je ook juist informeren over de meters en stations die voor jou het beste voor jouw bedrijf zijn om het beste resultaat te bereiken.”

ERVARING | Service | Together2Grow Alstroemeria’s

Marjolein de Vries · 08/12/2017

Fedor: “AgroEnergy onderscheidt zich door ons producten aan te bieden die we nodig hebben. Op een laagdrempelige manier wordt naar aanleiding van één telefoontje of mail tot actie over gegaan.”

ERVARING | Service | Kwekerij A. Maarse

Marjolein de Vries · 05/12/2017

Gerard Bunnik: “Wekelijks contact met de afdeling Account Support waar je wordt bijgestaan met allerhande tips en tricks, zoals het vastzetten van de gasprijs, voor de korte of langere termijn.”

ERVARING | BiedOptimaal | Sion Orchids

Janine Meester · 04/12/2017

Bart Kouwenhoven, teeltmanager bij Sion Orchids, optimaliseert zijn dagelijkse APX-biedingen met BiedOptimaal.

ERVARING | Service | Frank van Kleef ​

Marjolein de Vries · 28/11/2017

Frank van Kleef (Royal Pride): “Vaak blijft een binnendienst onzichtbaar, maar juist in niet standaard situaties kan ik altijd op de hulp van de AgroEnergy medewerkers rekenen.”

ERVARING | Service | Ad van Marrewijk

Marjolein de Vries ·

Ad van Marrewijk vertelt: “AgroEnergy is een bedrijf die tijd voor je neemt en als het nodig is je elke dag meeneemt naar een nieuw level.”

ERVARING | Energiemanagement | Peter de Jong

Kees Tetteroo · 18/10/2017

Aubergineteler Peter de Jong optimaliseert zijn energiemanagement en -strategie met kennis en slimme producten van AgroEnergy.

ERVARING | EnergieReductieplan | Maurice vd Hoorn

Janine Meester · 18/09/2017

Maurice heeft met het EnergieReductieplan inzicht in hoe hij de installaties het beste kan aansturen op warmte- en koudevraag én op prijs. Zo realiseert Maurice nu minimaal 20% lager elektriciteitsverbruik dan voorheen.

ERVARING | BiedOptimaal | Jan van Marrewijk

Kees Tetteroo · 17/05/2017

BiedOptimaal stelt elke dag de optimale APX-bieding voor, die u indien gewenst automatisch kan laten uitvoeren. Jan van Marrewijk vertelt in deze aflevering van Doe maar Duurzaam over zijn ervaring met BiedOptimaal.

ERVARING | EnergieRadar | Peter van de Werken

Luuk van den Brandt · 12/05/2017

Slimmer energie inkopen? Emotie uit en EnergieRadar aan! Lisianthusteler Peter van Werken uit Zaltbommel maakt sinds 2016 gebruik van EnergieRadar. “Omdat de energiemarkt ondoorzichtig en complex is, zocht ik nog meer houvast; die biedt EnergieRadar mij.”

ERVARING | BiedOptimaal | EnergieSpecialist

Tom van Dijk · 20/04/2017

BiedOptimaal stelt elke dag de optimale APX-bieding voor, die u indien gewenst automatisch kan laten uitvoeren. Daarnaast kijkt er altijd één van onze EnergieSpecialisten mee. Jaco den Bakker van Padland vertelt over deze samenwerking.

ERVARING | BiedOptimaal | Cluster Lingezegen

Robert Meijer · 19/04/2017

Lingezegen is een energiecluster dat streeft naar 100% duurzaamheid in 2025. Meerdere tuinders in dit cluster maken daarvoor gebruik van BiedOptimaal.

ERVARING | BiedOptimaal | Ivo Jansen

Co ten Wolde · 03/04/2017

“Ik ben blij dat ik heb meegewerkt aan de ontwikkeling van BiedOptimaal. Al was het alleen al omdat ik er vroeg bij was. Want iedere dag dat ik BiedOptimaal gebruik, levert me geld op.”

ERVARING | BiedOptimaal | Arie Jongeleen

Kees Tetteroo ·

BiedOptimaal: het meeste rendement uit je energie-installaties.

ERVARING | BiedOptimaal | Jaco den Bakker

Tom van Dijk ·

Dankzij BiedOptimaal weet ik nu zeker dat ik het maximale uit mijn APX-biedingen haal, vertelt komkommerteler Jaco den Bakker van Padland uit Brielle.