Al 20 jaar

delen we...

…onze passie voor de glastuinbouw met jou en ontwikkelen we samen slimme en duurzame oplossingen waar je verder mee komt. Dit willen we natuurlijk graag met jullie vieren, want zonder jullie steun is er geen jubileum.

Dat vieren we samen

Wie jarig is trakteert, daarom kregen al onze klanten een (h)eerlijke Tony’s Chocolonely’s Box waar iedereen nog meer energie van krijgt. Alle klanten konden hun viermomentje met ons delen, en zo maakten ze kans op een half jaar lang, elke maand, een Tony’s Chocolonely box! Verschillende klanten hebben hun viermomentje met ons gedeeld.

Mared-Bra viert met ons mee

Mared-Bra BV

Bunnik Plants viert met ons mee

Bunnik Plants

Van Son & Koot viert met ons mee

Van Son & Koot

H.L. Hogervorst viert met ons mee

H.L. Hogervorst

Maatschap Arts en Theelen viert met ons mee

Maatschap Arts en Theelen

Bio Vitalita viert met ons mee

Bio Vitalita

En de winnaar is…

Bunnik Plants!

Gefeliciteerd! Met het delen van hun viermomentje winnen ze een half jaar lang, iedere maand, een Tony’s Chocolonely box. 🎁 De eerste box is al binnen. Geniet ervan!

Daarnaast willen we iedereen enorm bedanken voor het delen van hun viermomentje van ons 20 jarig jubileum. Daarom krijgen alle inzendingen eenmalig een Tony’s Box opgestuurd.

Bunnik Plants

Bedankt! Namens heel AgroEnergy

Bedankt voor jullie steun de afgelopen 20 jaar. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest. Werken met klanten in zo’n mooie innovatieve sector is heel bijzonder en we doen het elke dag weer met veel plezier. De komende jaren zijn er volop nieuwe energie-uitdagingen waar we slimme oplossingen voor blijven ontwikkelen. Hoe worden we bijvoorbeeld klimaatneutraal? We kijken er naar uit samen met jullie de uitdaging aan te gaan.

AgroEnergy 20 jaar transparant